21.8 C
Blanes

El sector dels apartaments busca una major regulació

El sector dels apartaments turístics crearan una federació d'àmbit estatal per poder tenir força com a sector davant les administracions. I a més es crearan marques per tal d'identificar el producte que comercialitzen. Aquests són les conclusions més destacades a què van arribar els empresaris del sector en la jornada feta divendres a Lloret.  El […]

Darreres Notícies

El sector dels apartaments turístics crearan una federació d'àmbit estatal per poder tenir força com a sector davant les administracions. I a més es crearan marques per tal d'identificar el producte que comercialitzen. Aquests són les conclusions més destacades a què van arribar els empresaris del sector en la jornada feta divendres a Lloret. 

El sector també va demanar a les autoritats celeritat en legislar a favor dels apartaments turístics, per tal de separar entre aquesta oferat i la de segones residències.  

circo de las estrellas

A més, a nivell de les comarques gironines s'ha encarregat un estudi pioner per tal de saber l'oferta de cada municipi pel que fa als apartaments que es lloguen com a allotjament i el que són segones residències. Un cop es donin a conèixer aquestes xifres, els empresaris del sector podran començar a treballar i tindran més força davant altres tipus d'allotjament, com l'hoteler.

 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist