22.2 C
Blanes

El Síndic de Greuges atendrà les queixes dels veïns de Lloret aquest dijous

El Síndic de Greuges de Catalunya, Rafel Ribó, serà dijous a Lloret. Atendrà les queixes, consultes o suggeriments dels veïns, en relació amb qualsevol administració pública, per exemple, l'ajuntament o el govern català. Aquest és l'àmbit competencial del Síndic, que, si bé no té capacitat executiva, s'encarrega de fer arribar el malestar dels ciutadans a […]

Darreres Notícies

El Síndic de Greuges de Catalunya, Rafel Ribó, serà dijous a Lloret. Atendrà les queixes, consultes o suggeriments dels veïns, en relació amb qualsevol administració pública, per exemple, l'ajuntament o el govern català. Aquest és l'àmbit competencial del Síndic, que, si bé no té capacitat executiva, s'encarrega de fer arribar el malestar dels ciutadans a les administracions corresponents.

 

circo de las estrellas

Des del departament, afirmen que, normalment, els fan cas, és a dir, tenen en compte la veu dels veïns. Els que es vulgui adreçar a Rafel Ribó, en la seva visita a Lloret de dijous, han de concertar cita prèvia. Hi ha dos maneres de fer-ho. Per telèfon, al 900 124 124. O bé enviant un correu electrònic a l'adreça [email protected]. De moment, l'oficina del Síndic ha rebut una trentena de peticions, que espera que s'incrementin fins el dia de dijous.

 

Hi ha una pregunta molt freqüent: si el Síndic no té capacitat vinculant, de què serveix realment? Els seus assessors expliquen que, si és el cas, obren expedient i fan respondre l'administració afectada. Recordin, doncs, que el Síndic de Greuges, Rafel Ribó, visitarà Lloret aquest dijous, 23 de novembre. Atendrà els veïns que hagin demanat cita prèvia per telèfon o per email. El lloc de visita serà l'escola Àngels Alemany, on Rafel Ribó hi estarà al matí, de les 10 a les 14 hores, i a la tarda, de les 16.30 a les 18.30 hores.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist