25.6 C
Blanes

El text refòs del pla general es presenta a aprovació avui en un ple extraordinari

El pla general d'urbanisme s'aprovarà en una sessió plenària extraordinària convocada per aquest vespre. Està oficialment aprovat per la comissió provincial d'urbanisme des del passat 21 de desembre de 2006. I el que avui es presenta és el text refòs on s'inclouen algunes modificacions. A partir d'aquest moment l'únic que faltarà és que sigui efectiu. […]

Darreres Notícies

El pla general d'urbanisme s'aprovarà en una sessió plenària extraordinària convocada per aquest vespre.

Està oficialment aprovat per la comissió provincial d'urbanisme des del passat 21 de desembre de 2006. I el que avui es presenta és el text refòs on s'inclouen algunes modificacions.

circo de las estrellas

A partir d'aquest moment l'únic que faltarà és que sigui efectiu. Una efectivitat que es donarà des d'urbanisme en el moment de la seva publicació.

Entre els punts més destacats de l'esmentat pla destaca el desenvolupament del Pla Parcial de la Riera Passapera que comportarà l'ampliació del camp de golf de l'Àngel i la construcció de 270 habitatges. En concret el camp de golf de l'Àngel passarà a tenir 18 forats. A més de desenvolupar aquesta instal·lació es té previst també fer un hotel de cinc estrelles.

Un altre punt destacat de l'esmentat pla és que el text refòs que avui es porta a aprovació al ple extraordinari recull també la reconsideració com sòl urbà de dues zones del municipi, Lloret Verd i Monturiol

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist