25.6 C
Blanes

El torneig de disc volador a la platja convoca equips de tot el món

400 persones d'arreu del món seran a Lloret el cap de setmana per participar en un torneig de disc volador, esport que es coneix com a Frisbee o Ultimate. Es juga a la platja i l'execució del joc és espectacular. Consisteix en l'enfrontament de dos equips, formats per 5 jugadors, que han d'anotar gols.   […]

Darreres Notícies

400 persones d'arreu del món seran a Lloret el cap de setmana per participar en un torneig de disc volador, esport que es coneix com a Frisbee o Ultimate. Es juga a la platja i l'execució del joc és espectacular. Consisteix en l'enfrontament de dos equips, formats per 5 jugadors, que han d'anotar gols.

circo de las estrellas

 

En la tercera edició del torneig, s'han apuntat un total de 28 equips, una xifra elevada, que fa preveure partits emocionants a Lloret entre dissabte i dilluns. Els participants provenen d'11 països diferents, inclòs Sud-Àfrica. Un tret important, i sorprenent, és que no hi ha àrbitre. Són els mateixos jugadors els que autorregulen el joc.

 

Per tant, l’honestedat ha de marcar els partits, sense deixar de banda la competitivitat i les ganes de guanyar. Tot plegat ho comprovaran dissabte i diumenge, al llarg de tot el dia, a la platja gran de Lloret. La final és el dilluns de Setmana Santa, a primera hora de la tarda. Els primers classificats s'enduran premi, però el guardó més apreciat és el que atorguen, per votació, els mateixos equips. Destaquen l’equip que ha fet passar una millor estona i ha generat el millor espectacle.

 

Segons els organitzadors, és un esport que pretén transmetre valors socials, d'integració i d'interculturalitat. Tot i això, encara són pocs els aficionats a Catalunya i a Espanya, on hi ha sis o set equips.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist