19.5 C
Blanes

El transport gratuït per als jubilats genera crítiques de l’oposició

Transport gratuït per als jubilats amb autobús fins a l'hospital comarcal de la Selva, situat a Blanes. És una demanda que fa temps que reclama el col·lectiu, que va arribar a recollir 4.000 firmes. I que l'ajuntament ha decidit assumir.   La mesura ha provocat un allau de crítiques per part de l'oposició. Tant el […]

Darreres Notícies

Transport gratuït per als jubilats amb autobús fins a l'hospital comarcal de la Selva, situat a Blanes. És una demanda que fa temps que reclama el col·lectiu, que va arribar a recollir 4.000 firmes. I que l'ajuntament ha decidit assumir.

 

circo de las estrellas

La mesura ha provocat un allau de crítiques per part de l'oposició. Tant el PSC, ICV com ERC han titllat la idea d'”electoralista”, ja que assenyalen que el govern local, és a dir, CiU i PP, l'ha fet pública a dos mesos dels comicis municipals.

 

Segons expliquen les tres formacions opositores, la proposta es va debatre en una reunió que va tenir lloc dilluns, en la primera Mesa de Transport, però no es va arribar a cap conclusió o acord concret. Per això, creuen que l'equip de govern s'ha precipitat i ho ha fet públic als mitjans de comunicació amb motius electoralistes.

 

Davant aquest allau de crítiques, el regidor de transports de l'ajuntament, Joan Abaurrea, ha recordat que la reunió de dilluns no tenia cap capacitat decisòria, ja que era “consultiva”. Ha acusat l'oposició de ser “hipòcrita”, ja que explica que a tots els grups la mesura els sembla bé, però quan l’ha pres l’equip de govern l’han titllat d’electoralista.

 

El regidor ha explicat que ha passat un temps fins que han sabut que la Generalitat no volia assumir la despesa del transport interurbà per als jubilats de Lloret, una demanda que finalment l'ajuntament ha decidit sufragar i que no és gaire costosa econòmicament.

 

Ha explicat que ara el col·lectiu paga 1 euro per utilitzar el transport urbà de Lloret i que l'objectiu és que pagui el mateix per al transport interurbà.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist