22 C
Blanes

El Trofeu Montbarbat celebra el seu desè aniversari

Ja fa 10 anys que a Lloret de Mar s'organitza el concurs de fotografia "Trofeu Montbarbat" i per dissabte s'ha organitzat un acte commemoratiu. Serà una tarda plena d'actes que es duran a terme a l'Hotel Excelsior a partir de dos quarts de set del vespre.   Hi haurà conferències de Tino Soriona i d'Albert […]

Darreres Notícies

Ja fa 10 anys que a Lloret de Mar s'organitza el concurs de fotografia "Trofeu Montbarbat" i per dissabte s'ha organitzat un acte commemoratiu. Serà una tarda plena d'actes que es duran a terme a l'Hotel Excelsior a partir de dos quarts de set del vespre.

 

circo de las estrellas

Hi haurà conferències de Tino Soriona i d'Albert Masó, un fotògraf de la revista "National Geographic" i un altre especialitzat en macro fotografia de papallones respectivament. També hi ha prevista la presentació d'un llibre titulat "MONT" que recull les millors fotografies del concurs.

 

El Trofeu Montbarbat ha aconseguit posicionar-se com un dels millors concursos d'arreu d'Espanya que compta amb la participació ja habitual de persones del País Basc o Madrid.

 

Al finalitzar l'acte s'inaugurarà també l'exposició de fotografies que hi ha al mateix hotel Excelsior. Recordin que les instantànies del Trofeu Montbarbat estan exposades a diferents locals del municipi: al restaurant Vegetus, al bar Mas, al restaurant Romaní, el bar Soda, a Foto Trull i al Club Marina Casinet.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist