22 C
Blanes

El turista del País Basc, prioritari per a Lloret

El País Basc, juntament amb l'Estat espanyol, és el primer mercat emissor de turistes per Lloret de Mar, és a dir, que trien la destinació per passar les vacances. Per això, com passa cada any, el municipi es promociona en totes les fires nacionals que es duen a terme. Últimament ha estat a Bilbao, Sant […]

Darreres Notícies

El País Basc, juntament amb l'Estat espanyol, és el primer mercat emissor de turistes per Lloret de Mar, és a dir, que trien la destinació per passar les vacances. Per això, com passa cada any, el municipi es promociona en totes les fires nacionals que es duen a terme. Últimament ha estat a Bilbao, Sant Sebastià i Pamplona.

 

circo de las estrellas

Tampoc no s'ha volgut perdre una iniciativa que organitza el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona. Des de dijous i fins diumenge, el certamen, anomenat Girona Viva, es troba emplaçat a Vitòria, en una plaça cèntrica de la ciutat. L'objectiu és despertar l'interès dels ciutadans, el que es considera el públic final.

 

El certamen, que és itinerant i que en aquesta ocasió han ubicat a Vitòria, consta d'accions directes, adreçades als veïns, que cada destí promociona des del seu estand. Les accions són variades, de tipus animació, folklòriques, gastronòmiques, de merxandatge i també informatives.

 

En el cas de l'estand de Lloret, el que es dóna a conèixer són les novetats de la temporada. Per exemple, les activitats gratuïtes de la platja gran, el nou Museu del Mar, els jardins de Santa Clotilde, el cementiri modernista i altres punts d'atracció turística, que tradicionalment interessen el públic nacional.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist