18 C
Blanes

El village, punt de trobada obligat

Lloret de Mar serà, al llarg de la setmana que ve, una destinació esportiva, solidària i també turística. Hi coincideixen, expressament, dos esdeveniments, d'importància i finalitats ben diferents. Són els jocs Especial Olympics per a esportistes discapacitats i la Setmana Intercultural i Solidària.   El lloc de trobada, on es duran a terme de forma […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar serà, al llarg de la setmana que ve, una destinació esportiva, solidària i també turística. Hi coincideixen, expressament, dos esdeveniments, d'importància i finalitats ben diferents. Són els jocs Especial Olympics per a esportistes discapacitats i la Setmana Intercultural i Solidària.

 

circo de las estrellas

El lloc de trobada, on es duran a terme de forma conjunta la major part dels actes, serà el village. L'espai s'ubicarà físicament a la plaça Pere Torrent, un punt de visita obligada per a veïns i visitants. L’alcalde de Lloret, Xavier Crespo, ha dit que “ho sento per Eurodisney o Port Aventura, però la capital del turisme, la solidaritat i l’esport és Lloret”.

 

Aquesta capitalitat serà tangible, sobretot, en el village. L’espai permetrà, entre altres coses, posar en contacte esportistes i públic, que durant les competicions es troben en dos espais diferent, segons apunta Jordi Romea, gerent dels Special Olympics. Perquè el pas sigui obligat, el village acollirà tot tipus d'activitats, com jocs, animació, karaoke, mostres culinàries, màgia, les parades de la Setmana Intercultural, una exposició de Metges Sense Fronteres, un mural per la paiu, actuacions com la del pallasso Tortell Poltrona, etc. Es posarà en funcionament aquest diumenge i s'allarga tota la setmana que ve. L'horari del village és intensiu, de 10 del matí a mitjanit. L'accés és lliure.

 

Sobre la celebració dels Special Olympics cal afegir que el Servei d’Emergències Mèdiques de la Generalitat ha posat a disposició 18 professionals i 6 vehicles de forma gratuïta.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist