26.4 C
Blanes

El Xino-Xano i el Casal del Jubilat ofereixen bunyols Divendres Sant

El Xino-Xano ha organitzat, un any més, la tradicional bunyolada popular a l’ermita de les Alegries. La cita és demà, a partir de les nou del matí a la plaça de l’ajuntament, per pujar caminant pel camí vell fins a l’ermita, on els membres de l’entitat oferiran bunyols i moscatell per a tothom, segons explica […]

Darreres Notícies

El Xino-Xano ha organitzat, un any més, la tradicional bunyolada popular a l’ermita de les Alegries. La cita és demà, a partir de les nou del matí a la plaça de l’ajuntament, per pujar caminant pel camí vell fins a l’ermita, on els membres de l’entitat oferiran bunyols i moscatell per a tothom, segons explica un membre del Xino-Xano, Josep Maria Lloveras.  L’entitat ha preparat trenta quilos de pasta per fer els bunyols. Primer s’oferirà esmorzar a tots els caminants, que cada any solen ser uns 200, i tot seguit a la gent que pugi amb cotxe.

 

circo de las estrellas

I demà també es podran menjar bunyols al Casal del Jubilat, però a la tarda. Per poder-ne degustar primer cal anar a buscar un tiquet al casal. La coordinadora del casal, Margarita Rodríguez, explica que de cinc a set de la tarda es repartirà berenar, acompanyat de moscatell. I si demà és tradició menjar bunyols, dilluns de Pasqua es menja la mona. Al Casal del Jubilat en degustaran una de gegant, preparada per a 400 persones i cedida pel Rotary Club.

 

Segons Margarita Rodríguez, el motiu de regalar la mona és que “la gent que ara és gran de petits no van poder gaudir d’aquest regal i aquesta és la manera que puguin menjar un tallet de mona amb l’ou de xocolata”. El Rotary Club cedirà la mona dilluns a dos quarts d’una i el berenar es repartirà a partir de les cinc de la tarda per a tots els membres del Casal del Jubilat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist