23.6 C
Blanes

El Xino Xano perpetua les tradicions de Lloret en organitzar l’aplec de Sant Quirze.

El Xino Xano organitza, un any més, l'aplec de Sant Quirze. L'objectiu és passar la tarda a davant de l'ermita, escoltant una audició de sardanes i degustant la típica coca de Sant Quirze. La recepta és molt antiga i el resultat és una coca d’herbes que no deixa indiferent ningú.    Fa 7 o 8 anys […]

Darreres Notícies

El Xino Xano organitza, un any més, l'aplec de Sant Quirze. L'objectiu és passar la tarda a davant de l'ermita, escoltant una audició de sardanes i degustant la típica coca de Sant Quirze. La recepta és molt antiga i el resultat és una coca d’herbes que no deixa indiferent ningú.   

Fa 7 o 8 anys ja que el Xino Xano s'encarrega de dur a terme l'aplec, que s'ubica a davant de l'ermita de Sant Quirze. No s'hi farà missa, però el temple estarà obert per qui el vulgui visitar. Els organitzadors esperen reunir unes 200 persones diumenge i no creuen que els afecti la convocatòria del referèndum del nou estatut.   

circo de las estrellas

Amb la voluntat de mantenir les tradicions lloretenques, el Xino Xano organitza cada any l'aplec de Sant Quirze. Està previst que la festa comenci a les 17:30 hores, amb una audició de sardanes a càrrec de la cobla empordanesa. A la mitja part, se serviran les coques de Sant Quirze.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist