21.8 C
Blanes

Elaboren un catàleg patrimonial sobre Lloret

Lloret de Mar està elaborant un catàleg dels béns patrimonials culturals i naturals del municipi. L’objectiu és disposar d’un llistat de tot allò que distingeix Lloret de la resta de destinacions turístiques, allò que la fa diferent i genuïna, que permet atraure de forma efectiva els visitants. El catàleg el conformen elements tan diferents com […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar està elaborant un catàleg dels béns patrimonials culturals i naturals del municipi. L’objectiu és disposar d’un llistat de tot allò que distingeix Lloret de la resta de destinacions turístiques, allò que la fa diferent i genuïna, que permet atraure de forma efectiva els visitants. El catàleg el conformen elements tan diferents com el senderisme, la tirada a l’art, el projecte del museu obert, els edificis modernistes, etc.

 

circo de las estrellas

El document necessita un retoc, que s’espera obtenir en una reunió, la setmana que ve, a Lituània, on els representants municipals hi aniran juntament amb altres destinacions turístiques madures i experts en turisme.

 

La trobada de la setmana que ve s’inclou dins un programa europeu, on diferents destinacions turístiques madures -és a dir, experimentades- intercanvien informació per tal de trobar noves fórmules amb l’objectiu de continuar essent competitives. Una és la sostenibilitat i l’altra és l’especialització del producte. Segons els representants de l’ajuntament, en contra del que pugui semblar, com més concreta és l’oferta turística, més públic atrau.

 

En la trobada de la setmana que ve a Lituània, hi participaran sis destinacions turístiques madures, dues universitats europees i experts en la temàtica. La següent trobada dins el projecte anomenat Suvot es farà el mes de maig a Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist