21 C
Blanes

Els Abba Revival actuen aquest dissabte en el Clon Festival

Els ABBA REVIVAL seran els encarregats aquest dissabte de tancar el cicle d’enguany del Clon Festival amb el seu homenatge als mítics ABBA.   Aquesta actuació s’hauria d’haver celebrat el passat 5 d’agost però es va haver de suspendre a causa de la pluja i finalment es va arribar a un acord amb la banda […]

Darreres Notícies

Els ABBA REVIVAL seran els encarregats aquest dissabte de tancar el cicle d’enguany del Clon Festival amb el seu homenatge als mítics ABBA.  

Aquesta actuació s’hauria d’haver celebrat el passat 5 d’agost però es va haver de suspendre a causa de la pluja i finalment es va arribar a un acord amb la banda per celebrar el concert aquest dissabte.

Sobre l’escenari, els ABBA REVIVAL interpretaran temes dels Abba i també retran un homenatge al seu particular estil amb la posada en escena. 

Enguany han passat per l’escenari del Clon Festival grups com SYNCHRONICITY, imitant els Police, THE BON SCOTT BAND, fent un tribut als AC/DC i els SMOKING STONES, uns dels millors clons dels Rolling Stones.

  

circo de las estrellas

L’últim concert del Clon festiva d’enguany, recordem-ho, anirà a càrrec dels ABBA REVIVAL i tindrà lloc al Passeig Manel Bernat dissabte a partir de dos quarts d’11 de la nit.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist