18 C
Blanes

Els actes de la Diada comencen avui dilluns

Un espectacle de dansa participatiu obre, aquesta nit, els actes dedicats a la Diada Nacional de Catalunya. La proposta d'avui és una novetat, amb la que s'espera engrescar els lloretencs. A partir de les 10 de la nit, a la plaça de la vila, la companyia Mascaró oferirà l'espectacle “Balla-la”.   A través de danses […]

Darreres Notícies

Un espectacle de dansa participatiu obre, aquesta nit, els actes dedicats a la Diada Nacional de Catalunya. La proposta d'avui és una novetat, amb la que s'espera engrescar els lloretencs. A partir de les 10 de la nit, a la plaça de la vila, la companyia Mascaró oferirà l'espectacle “Balla-la”.

 

circo de las estrellas

A través de danses tradicionals, repassarà el calendari de festes de Catalunya. I oferirà la possibilitat al públic de ballar i participar activament en l'actuació. A més d'aquesta activitat -el tret de sortida d'aquest any-, demà dimarts hi ha el programa habitual de cada 11 de setembre.

 

Trobada de puntaires, de 10 del matí a una del migdia, en el passeig Verdaguer. És, ja, la sisena edició. A dos quarts de 12, els actes es concentren a la plaça de la vila. Actua la coral Unió Lloretenca i les entitats fan l'ofrena floral fins a completar la bandera de Catalunya. A continuació, autoritats i veïns canten els Segadors.

 

Al migdia, l'alcalde i els regidors de l'ajuntament pugen a la sala de plens per rebre les associacions locals. Després hi ha una aturada. Però a partir de les 6 de la tarda, es duu a terme el concurs de colles sardanistes, que reuneix participants d'arreu de Catalunya. Serà a la plaça Pere Torrent.

 

A més dels actes oficials, ERC de Lloret també els fa propostes per l'11 de setembre. Són al matí. A les 11, a la plaça Lluís Companys duen a terme l'ofrena floral i a les 12 inicien una recollida de firmes contra el projecte del pàrquing subterrani en el passeig marítim.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist