22 C
Blanes

Els adults s’han convertit en usuaris habituals de la biblioteca

La biblioteca de Lloret compta amb 200 usuaris al dia de mitjana. És una xifra elevada, tenint en compte que el servei es troba en un emplaçament provisional. Indica, segons els seus responsables, que la biblioteca cada cop es coneix més entre els veïns.   Hermínia Marco, responsable de l'equipament, recorda que el local on […]

Darreres Notícies

La biblioteca de Lloret compta amb 200 usuaris al dia de mitjana.

És una xifra elevada, tenint en compte que el servei es troba en un emplaçament provisional. Indica, segons els seus responsables, que la biblioteca cada cop es coneix més entre els veïns.

circo de las estrellas

 

Hermínia Marco, responsable de l'equipament, recorda que el local on està ubicada actualment la biblioteca té 300 metres quadrats.

 

Quan la biblioteca ocupi el nou espai que tindrà a la plaça Pere Torrent, es preveu que el nombre d'usuaris es multipliqui de forma exponencial. A més de detectar que cada cop s'utilitza més, els responsables de l'equipament asseguren que el perfil de l'usuari ha canviat. Ja no és només l'alumne que ve a fer els deures després de l'escola, sinó que s'ha diversificat també en un usuari adult, que busca informació de tota mena.

 

Tot i això, la bibliotecària remarca que els nens continuen essent un dels tipus d'usuaris amb més incidència. Els dissabtes, en què s'organitzen sessions de conta-contes, s'hi reuneixen, de mitjana, uns 50 infants.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist