22 C
Blanes

Els alumnes de la UEC reben suport unànime en crear un equip de futbol

La Unitat d'Escolarització Compartida (UEC) és una aula on hi assisteixen els nois, de 14 a 16 anys, que tenen problemes per seguir el curs amb normalitat i necessiten un seguiment individual. Doncs bé, els alumnes de Lloret han tingut una idea que ha rebut el suport del centre, dels pares i de l'ajuntament.   […]

Darreres Notícies

La Unitat d'Escolarització Compartida (UEC) és una aula on hi assisteixen els nois, de 14 a 16 anys, que tenen problemes per seguir el curs amb normalitat i necessiten un seguiment individual. Doncs bé, els alumnes de Lloret han tingut una idea que ha rebut el suport del centre, dels pares i de l'ajuntament.

 

circo de las estrellas

Volen formar un equip de futbol. Els entrenaments comencen demà dissabte i d'aquí a dues setmanes ja tenen marcat el primer partit en el calendari. La iniciativa es valora de forma molt positiva per part d’una responsable de la Unitat d'Escolarització Compartida de Lloret, Raquel Soriano. Assenyala que l'esport genera valors de respecte i no competitivitat, i que els nois se senten motivats quan se'ls accepta una proposta.

 

L'equip de futbol el formaran 12 jugadors. Comencen a entrenar demà, a partir de 2 quarts d'11 del matí en el camp de futbol de les pistes d'atletisme. Si plou, poden utilitzar les instal·lacions de l'escola Pere Torrent. Les responsables del centre asseguren que els alumnes tenen moltes ganes d'entrenar i jugar a futbol. Afegeixen que el fet d'assistir a entrenaments un cop a la setmana, els obliga a ser constants, responsables i puntuals.

 

També expliquen que a l'aula hi assisteixen 12 alumnes, que és la capacitat màxima permesa. L'horari de l'Unitat d'Escolarització Compartida és de matins, de 10 a una, tot i que es pot allargar fins a les 3 de la tarda.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist