25.6 C
Blanes

Els Amics de la Unesco de Palafrugell felicita Lloret pels seus camins de ronda

Una entitat de Palafrugell, els Amics de la Unesco d'aquesta localitat, ha felicitat l'ajuntament de Lloret, via instància, per la feina feta fins ara amb els camins de ronda. De fet, l'objectiu de l'associació és aconseguir la implicació dels consistoris perquè adeqüin els seus trams de costa fins aconseguir tot un camí de ronda ininterromput […]

Darreres Notícies

Una entitat de Palafrugell, els Amics de la Unesco d'aquesta localitat, ha felicitat l'ajuntament de Lloret, via instància, per la feina feta fins ara amb els camins de ronda. De fet, l'objectiu de l'associació és aconseguir la implicació dels consistoris perquè adeqüin els seus trams de costa fins aconseguir tot un camí de ronda ininterromput entre Blanes i Portbou.

circo de las estrellas

 

El president d'Amics de la Unesco de Palafrugell, Josep Granés, explica que, per assolir aquesta fita, cal una resposta positiva per part de totes les administracions, no només les locals. Un cop assolit aquest objectiu, la idea que té l'associació és demanar que els camins de ronda que uniran tota la Costa Brava siguin declarats Patrimoni de la Humanitat. Però això ja vindrà després.

 

L'entitat ha parlat dels camins de ronda que s'han de millorar a Lloret. Josep Granés ha explicat que tenen moltes funcions, a nivell d'esbarjo de veïns i com a complement turístic al sol i la platja.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist