26.4 C
Blanes

Els aparcaments municipals de Lloret són gratuits fins diumenge vinent

Des d'ahir i durant tota una setmana comença a Lloret de Mar la setmana de l'aparcament gratuït. Es tracta d'una iniciativa que permet als conductors utilitzar els pàrkings municipals sense haver de pagar. És a dir, durant aquesta setmana utilitzar els aparcaments municipals durant el temps que volem no ens costarà res.   L'objectiu no […]

Darreres Notícies

Des d'ahir i durant tota una setmana comença a Lloret de Mar la setmana de l'aparcament gratuït. Es tracta d'una iniciativa que permet als conductors utilitzar els pàrkings municipals sense haver de pagar. És a dir, durant aquesta setmana utilitzar els aparcaments municipals durant el temps que volem no ens costarà res.

 

circo de las estrellas

L'objectiu no és altre que fer veure a la ciutadania que els pàrkings de Lloret situats a l'anella del casc antic són una bona solució per a accedir al centre del municipi sense haver de preocupar-se d'on deixar el cotxe.

 

Els pàrkings que hi ha situats a l'anella del centre del municipi són el pàrking de la Caleta, Can Lliuranes, el de l'Eugènia, el del  Monterrey, el del Casino, Pere Torrent i el de la Costa Carbonell. Tots ells, encara i ser uns quants, no són molt utilitzats pels veïns i mitjançant aquesta iniciativa es vol incentivar aquest ús.

 

Un altre dels objectius segons ha afirmat Ignasi Riera, regidor de governació, és aconseguir que els cotxes no puguin envair el lloc destinat als vianants. Un costum que s'ha adquirit degut al gran moviment de vehicles que pateix el municipi.

 

A més a més d'aquesta setmana d'aparcament gratuït des de l'associació de comerciants de Lloret s'ofereix una hora d'aparcament gratuïta perquè el problema d'on deixar el cotxe no sigui un impediment per venir a comprar. Es treballa juntament des de l'ajuntament amb l'objectiu de desenvolupar una sèrie d'iniciatives per facilitar l'accés al centre urbà.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist