19.5 C
Blanes

Els atletes de Lloret reben suport i ajudes del Barça

El club d'atletisme Lloret-La Selva s'ha convertit en el primer de les comarques gironines i en el segon de Catalunya en signar un conveni de col·laboració amb el Barça. L'acord afavorirà els millors atletes de Lloret fora de les fronteres locals. Rebran ajudes econòmiques, participaran en més torneigs on representaran el Barça, però en les […]

Darreres Notícies

El club d'atletisme Lloret-La Selva s'ha convertit en el primer de les comarques gironines i en el segon de Catalunya en signar un conveni de col·laboració amb el Barça. L'acord afavorirà els millors atletes de Lloret fora de les fronteres locals. Rebran ajudes econòmiques, participaran en més torneigs on representaran el Barça, però en les competicions europees lluiran la samarreta del Lloret.

circo de las estrellas

 

El club local s’ha mostrat molt satisfet per l'acord, igual que el regidor d'esports de l'ajuntament, Joaquim Teixidor, que ha destacat que res no farà perdre l'entitat del club local. Amb aquesta aliança es dóna suport econòmic als atletes destacats i, de pas, es promou la pràctica d'aquest esport.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist