21.8 C
Blanes

Els autobusos utilitzaran la nova terminal l’estiu del 2007

La nova terminal d'autobusos de Lloret ha d'estar en funcionament l'estiu de l'any que ve. Els treballs avancen sobre el termini previst, que assenyala que han d'estar enllestits en concret el mes de maig. Les dates les ha posat sobre la taula el regidor de la terminal, Joan Abaurrea, que ha explicat que a hores […]

Darreres Notícies

La nova terminal d'autobusos de Lloret ha d'estar en funcionament l'estiu de l'any que ve. Els treballs avancen sobre el termini previst, que assenyala que han d'estar enllestits en concret el mes de maig. Les dates les ha posat sobre la taula el regidor de la terminal, Joan Abaurrea, que ha explicat que a hores d'ara la part exterior de l'edifici està gairebé acabada.

 

circo de las estrellas

El projecte de la nova terminal consta de les obres físiques de construcció i del concurs per adjudicar l'explotació de l'equipament, que ben aviat es tirarà endavant. Per l'ajuntament, no és important si les obres estan fetes el mes de maig, tot i les eleccions municipals. El consistori diu que prioritza que la terminal es pugui utilitzar a l'estiu, en plena temporada turística.

 

Recordem que si ara les obres s'estan executant sobre el calendari marcat, abans, en els seus inicis, van patir problemes i retards considerables. Recordem també que el projecte és responsabilitat de la Generalitat, mentre que l'ajuntament ha cedit els terrenys. Des de l'any passat, s'ha posat en marxa a Lloret una terminal provisional per als autobusos, situada a un centenar de metres de l'equipament original.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist