24.7 C
Blanes

Els botiguers aposten per crear supermercats de petit format a Lloret

Els botiguers de Lloret aposten per crear supermercats de petit format per tal d'evitar que la població marxi fora de la vila a fer les compres diàries de menjar. El sector defensa que una de les solucions és implantar superfícies comercials que no siguin grans i que estiguin dedicades a l'alimentació, un tipus d'oferta que […]

Darreres Notícies

Els botiguers de Lloret aposten per crear supermercats de petit format per tal d'evitar que la població marxi fora de la vila a fer les compres diàries de menjar. El sector defensa que una de les solucions és implantar superfícies comercials que no siguin grans i que estiguin dedicades a l'alimentació, un tipus d'oferta que ara no està estesa a Lloret.

circo de las estrellas

 

A Lloret, no hi ha competència entre supermercats. Existeix, pràcticament, una sola marca. I, per tant, no existeix una competència de preus com passa, per exemple, a Blanes, on part dels lloretencs hi va a comprar. En aquest sentit, el sector dels botiguers de Lloret fa una diferenciació.

 

Considera que en la població veïna s'hi fan les compres grans, les de tota la setmana o tot el mes, però que l'alimentació fresca, la carn, el peix, la fruita o la verdura, s'adquireix aquí, en comerços lloretencs. El sector dels botiguers ha valorat com a molt que un 27% de la població marxi fora a fer les seves compres diàries d'alimentació. La dada l'ha fet pública l'ajuntament.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist