21.5 C
Blanes

Els botiguers denuncien els accidents de vianants al carrer Sant Pere

Els botiguers valoren de forma positiva la remodelació que s'ha de fer al carrer Sant Pere. Coincideixen amb l'ajuntament que està força malmès. Consideren, però, que les obres s'haurien d'haver executat abans ja que són uns quants els vianants que hi han pres mal.   Un empresari, Joan Pau Romaní, considera que el més important […]

Darreres Notícies

Els botiguers valoren de forma positiva la remodelació que s'ha de fer al carrer Sant Pere. Coincideixen amb l'ajuntament que està força malmès. Consideren, però, que les obres s'haurien d'haver executat abans ja que són uns quants els vianants que hi han pres mal.

 

circo de las estrellas

Un empresari, Joan Pau Romaní, considera que el més important és garantir la seguretat dels vianants, cosa que passarà quan s'executi el projecte de renovació del paviment i del granit. Mentre que un botiguer, Miquel Joancomartí, demana que no es deixin passar els camions de més tonatge, que ja considera que, tot i les remodelacions, el carrer es tornarà a malmetre.

 

En el que coincideixen els botiguers és que les obres de restauració del vial, de l'eix comercial de la vila, són del tot “necessàries”. El president de l'associació de comerciants, Francesc Alsina, demana paciència al sector mentre es duguin a terme els treballs. Recordem que la remodelació s'hauria de començar a executar abans de Nadal i hauria d'estar enllestida el març del 2007.

 

El president de l'associació de botiguers considera, a més, que s'haurien d'aprofitar les obres per millorar el carrer Sant Pere des del punt de vista estètic i d'imatge.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist