18 C
Blanes

Els botiguers entreguen dijous els xecs als tres guanyadors del sorteig.

L'Associació de Comerciants ho té tot a punt per repartir els xecs als tres guanyadors del sorteig que va organitzar dissabte. Els actes estan previstos aquest dijous, 20 de juliol. Segons l'horari que s'ha programat, a dos quarts d'11 del matí, s'entregaran 600 euros a Lluís Fernández, a la ferreteria La Clau. La butlleta guanyadora […]

Darreres Notícies

L'Associació de Comerciants ho té tot a punt per repartir els xecs als tres guanyadors del sorteig que va organitzar dissabte. Els actes estan previstos aquest dijous, 20 de juliol.

Segons l'horari que s'ha programat, a dos quarts d'11 del matí, s'entregaran 600 euros a Lluís Fernández, a la ferreteria La Clau. La butlleta guanyadora va ser la 6.933. A un quart de 12, es donarà el val de 300 euros a Dolores González, pel número 4.380. L'entrega tindrà lloc a la botiga de roba Top Stock.

circo de las estrellas

I, finalment, a les 12 del migdia, es formalitzarà en l'establiment Dibus l'entrega de la Tarja de l'Associació de Comerciants (TAC) a Isabel Rodríguez, que tenia la butlleta 0636. Recordem que la tarja serveix per acumular punts. El client la d'utilitzar en les botigues associades. Cada cop que fa una compra, se sumen punts a la targeta i quan aquests arribin a l'equivalent de 300 euros, el client els podrà gastar en qualsevol establiment adherit.

D'altra banda, recordem que l'associació també està duent a terme una altra activitat, amb la vista posada a la Festa Major. Després de l'èxit de l'any passat, els comerços regalaran una bossa i un mocador commemoratiu de Santa Cristina als seus clients.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist