19.5 C
Blanes

Els botiguers posen en marxa un nou sorteig per a fidelitzar clients

Aprofitant que arriba l'estiu, els botiguers de Lloret posen en marxa un sorteig amb l'objectiu de fidelitzar clients.     El funcionament de la iniciativa és ben senzill: els clients han d'omplir les butlletes que trobaran en els establiments, i el dia 15 de juliol es farà el sorteig en directe a través d'aquesta casa, […]

Darreres Notícies

Aprofitant que arriba l'estiu, els botiguers de Lloret posen en marxa un sorteig amb l'objectiu de fidelitzar clients.

 

circo de las estrellas

 

El funcionament de la iniciativa és ben senzill: els clients han d'omplir les butlletes que trobaran en els establiments, i el dia 15 de juliol es farà el sorteig en directe a través d'aquesta casa, Nova Ràdio Lloret, on es triaran 3 números.

 

 

A cada un li correspondrà un premi, que consisteix en una quantitat de diners, però no s'entregaran en efectiu al client, sinó que es podran gastar únicament en una botiga.

 

 

Aquesta no és la primera vegada que els botiguers organitzen un sorteig per regalar premis en metàl·lic. El van fer l'any passat per primavera i l'acollida va ser prou bona. Resultats palpables no n'hi ha encara, segons els comerciants, però el que sí hi ha és demanda.

 

 

Recordem que el sorteig és una iniciativa de l'associació de comerciants, que actualment compta amb uns 300 establiments adherits, o, el que és el mateix, 239 socis. L’entitat representa un 30% de les botigues de Lloret, que es calcula en un miler aproximat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist