21.8 C
Blanes

Els Camino Errante fan camí fora de Lloret

Són quatre, es diuen CAMINO ERRANTE i aquest proper divendres actuen a Badalona. Una formació musical lloretenca que està composta per aficionats a diferents estils com el blues, el rock, el heavy o la música electrònica. La seva actuació d'aquest proper divendres serà a les 12 de la nit al Titty Twister i és la […]

Darreres Notícies

Són quatre, es diuen CAMINO ERRANTE i aquest proper divendres actuen a Badalona. Una formació musical lloretenca que està composta per aficionats a diferents estils com el blues, el rock, el heavy o la música electrònica. La seva actuació d'aquest proper divendres serà a les 12 de la nit al Titty Twister i és la primera vegada que el grup actua fora de Lloret de Mar.

 

circo de las estrellas

La seva vocalista, Carla Llobet afirma que ha estat gràcies a l’actuació que el grup blanenc “Warning” té en aquest local que han aconseguit aquesta oportunitat.

 

CAMINO ERRANTE existeix des de fa 6 anys i els components del grup han anat canviant. Actualment està composta per quatre persones. Un bateria, un baix, un guitarrista i la vocalista.

 

Les cançons del seu repertori són totes seves menys dues versions. Una és Don't Speak del grup No Doubt i l'altre Zombies de The Cramberries.

 

A l'hora de valorar el panorama musical de Lloret de Mar Carla Llobet comenta que caldria que es fomentés una mica més el fet de que els joves facin música i que a vegades amb el buc d’assaig que hi ha al Puntet no hi ha suficient.

 

Recordem a tots els fans de CAMINO ERRANTE que la formació musical  oferirà el seu primer concert fora de Lloret de Mar aquest divendres 2 de febrer a Badalona. Començarà a les 12 de la nit al Titty Twister situat a la carretera de Mataró al Polígon de Can Ribó. L'entrada és gratuïta.

Podeu seguir la informació del grup al web www.caminoerrante.com

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist