21.8 C
Blanes

Els candidats trien els espais per a penjar el primer cartell de la campanya electoral

Aquesta mitjanit comença la campanya electoral. És un compte enrere de dues setmanes perquè els candidats de cada formació política que es presenta als comicis del 27 de maig demani el vot a la població. El primer acte, que es formalitza avui a les 12 de la nit, és la tradicional enganxada de cartells electorals. […]

Darreres Notícies

Aquesta mitjanit comença la campanya electoral. És un compte enrere de dues setmanes perquè els candidats de cada formació política que es presenta als comicis del 27 de maig demani el vot a la població. El primer acte, que es formalitza avui a les 12 de la nit, és la tradicional enganxada de cartells electorals.

 

circo de las estrellas

A poques hores que això passi hem volgut saber, des de la ràdio, com iniciarà cada alcaldable la campanya per al seu partit. Comencem el repàs de les 7 candidatures amb CiU de Lloret. El primer cartell el penjarà a la plaça de la vila i anirà precedit d'un cremat. Per la seva banda, el PP col·locarà el primer cartell demanant el vot en la confluència de la riera i el passeig marítim. En el cas d'ERC de Lloret, la plaça Melcior Montero és l'indret triat per a col·locar el primer cartell de la campanya.

 

Parlem ara de les formacions independents. El Grup Independent Lloret, conegut com a GRILL, serà a la plaça de les Regions del Molí a mitjanit. L'altra nova formació, el Moviment Independent de Lloret, o el que tothom coneix com a MILLOR, destaca que l'inici de la seva campanya tindrà un caire festiu.

 

També hem de dir que el PSC de Lloret ha triat la plaça de Sant Cristòfol del barri de Can Ballell per començar, avui a les 12 de la nit, l'enganxada de cartells. Mentre que la coalició d'EUiA-ICV ho farà en el carrer Girona, en el plafó situat al costat de l'ambulatori.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist