21.8 C
Blanes

Els CAPS de Lloret i Tossa incrementen aquests dies la seva plantilla de personal

Salut reforça amb més personal els Centres d'Assistència Primària en municipis turístics durant els mesos d'estiu perquè hi ha més demanda.  La Directora dels CAPS de Lloret i Tossa, Imma Morató, ha dit que l'augment de personal en aquests dos centres ha estat en els punts d'atenció continuada on hi ha dos metges d'urgències les […]

Darreres Notícies

Salut reforça amb més personal els Centres d'Assistència Primària en municipis turístics durant els mesos d'estiu perquè hi ha més demanda. 

La Directora dels CAPS de Lloret i Tossa, Imma Morató, ha dit que l'augment de personal en aquests dos centres ha estat en els punts d'atenció continuada on hi ha dos metges d'urgències les 24 hores del dia a Lloret enlloc d'1 com és habitual, i també 2 metges a Tossa en moments puntuals.

circo de las estrellas

L'increment de població que pateixen aquests dos municipis els mesos d'estiu ho fan necessari  Morató ho ha exemplificat amb dades. Si a l'hivern les urgències atenen una mitjana de 60 o 70 de casos al dia, entre el 15 de juliol i el 15 d'agost, el casos es poden situar entre els 150 o 180 casos diaris. 

En tot cas, i de cara al ciutadà, és molt important saber distingir que és una urgència i que no ho és, per tal de no col·lapsar el servei: A més, totes les persones que necessitin una ambulància medicalitzada de forma urgent, poden trucar al 061.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist