22 C
Blanes

Els comerciants decideixen si tancar o no per Santa Cristina.

Obrir o tancar per Santa Cristina. Aquest és el dilema que es plantegen cada any els botiguers de Lloret i que avui es debatrà en una assemblea que convoca l'Associació de Comerciants, entre els quals s’han creat dues maneres de pensar diferents. D’una banda, hi ha un sector que proposa poder obrir a la tarda. Aquests […]

Darreres Notícies

Obrir o tancar per Santa Cristina. Aquest és el dilema que es plantegen cada any els botiguers de Lloret i que avui es debatrà en una assemblea que convoca l'Associació de Comerciants, entre els quals s’han creat dues maneres de pensar diferents.

D’una banda, hi ha un sector que proposa poder obrir a la tarda. Aquests assenyalen que, com que és una recomanació, és a dir, no es pot obligar a tancar per llei, hi ha establiments que obren igualment i consideren que és injust que uns quants s’embutxaquin els diners mentre els altres tanquen. D’altra banda, la majoria de comerciants pensen que s'ha de mantenir la recomanació de sempre, que és tancar tot el dia. Aquest grup considera que si la recomanació es retalla i només es demana que es tanqui migdia, es fa un pas enrere.

circo de las estrellas

Segons el regidor de Comerç, Víctor Llasera, l'Ajuntament està d'acord amb aquest plantejament, que, de fet, és el de sempre, perquè s'ha de poder gaudir de la Festa Major i, en el cas dels botiguers, la manera és tancant els seus locals.

Tot i així, n'hi ha uns quants que obren per Santa Cristina i això causa malestar.  Però l'Ajuntament, en aquest cas, no pot obligar a ningú a tancar, només pot fer recomanacions en un sentit o un altre. Per això respectarà la decisió que prengui l’Associació de Comerciants de Lloret, que es reuneix aquesta nit, en assemblea, a partir de les 22.15h a la sala de plens.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist