24.7 C
Blanes

Els comerciants es comencen a apuntar a la Botiga al Carrer

Més de 25 establiments s'han apuntat a la nova edició de la Botiga al Carrer, que tindrà lloc dissabte. Les inscripcions s'han formalitzat aquest dilluns i s'espera que, al llarg de la setmana, s'apuntin més comerços per una activitat que requereix participació d'uns i altres.   El president de l'associació de comerciants, Francesc Alsina, considera […]

Darreres Notícies

Més de 25 establiments s'han apuntat a la nova edició de la Botiga al Carrer, que tindrà lloc dissabte. Les inscripcions s'han formalitzat aquest dilluns i s'espera que, al llarg de la setmana, s'apuntin més comerços per una activitat que requereix participació d'uns i altres.

 

circo de las estrellas

El president de l'associació de comerciants, Francesc Alsina, considera que la iniciativa és sempre beneficiosa per als establiments implicats. Diu que “la gent hi participa perquè els va bé, perquè és un dia de festa o perquè els permet apropar-los al centre i vendre productes”.

 

El resultat de la botiga al carrer, pel que s'ha vist en les edicions anteriors, és establir comunicació entre botiguers i compradors, i sobretot animar l'ambient amb una activitat a l'aire lliure. Pel president del sector, la iniciativa representa “l'essència del comerç”, a més de ser una campanya “bonica”.

 

La botiga al carrer arriba dissabte a la vuitena edició. S'espera una participació igual o superior a la d'anys anteriors. En aquest ocasió, es treuen al carrer els estocs que queden d'hivern a preus molt i molt rebaixats. Representa, per tant, una oportunitat per trobar peces a preu de saldo.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist