18 C
Blanes

Els empresaris defensen la construcció del pàrquing subterrani

Els empresaris de Lloret, tant hotelers, com botiguers i restauradors, esperen, amb impaciència, que es construeixi l'aparcament subterrani en el passeig Verdaguer. Tots els sectors destaquen en què serà un revulsiu per a l'economia local, ja que acostarà més turistes i visitants cap al centre.   Tot i les valoracions positives, els gremis admeten que […]

Darreres Notícies

Els empresaris de Lloret, tant hotelers, com botiguers i restauradors, esperen, amb impaciència, que es construeixi l'aparcament subterrani en el passeig Verdaguer. Tots els sectors destaquen en què serà un revulsiu per a l'economia local, ja que acostarà més turistes i visitants cap al centre.

 

circo de las estrellas

Tot i les valoracions positives, els gremis admeten que no coneixen els detalls del projecte i reclamen més informació a l'ajuntament. El president del gremi hoteler de Lloret, Enric Dotras, reconeix que les obres de construcció del pàrquing seran “molestes”, però que el resultat final valdrà la pena.

 

Pel representant de l’entitat de comerciants, Francesc Alsina l'aparcament subterrani és un projecte “reivindicat” des de fa temps. El president de l’associació de bars i restaurants, Víctor Rodríguez, explica que són els mateixos “clients” els que demanen el pàrquing. Tots els empresaris coincideixen en destacar les moltes avantatges que suposarà el futur equipament subterrani. Del projecte aprovat, destaquen que mantindrà la imatge actual del passeig Verdaguer, un indret cèntric i molt utilitzat per veïns i turistes.

 

Recordem que, a nivell polític local, no hi ha consens al respecte. La construcció de l'aparcament la defensen CiU i PP, mentre que ICV i ERC la rebutgen, i el Grup Independent Lloret (GRILL) es mostra ambivalent. Les raons donades per l'oposició és que ja hi ha prous places per aparcar en el centre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist