22.2 C
Blanes

Els exalcaldes se sumen a la crida a favor de Santa Cristina

Els exalcaldes convergents de Lloret se sumen a les reivindicacions perquè Santa Cristina no quedi inclosa dins el paratge natural que envolta Pinya de Rosa, una finca veïna situada a Blanes. La decisió la va adoptar la Generalitat l'estiu passat i des de llavors ha generat queixes reiterades des de Lloret.   Els exalcaldes Joan […]

Darreres Notícies

Els exalcaldes convergents de Lloret se sumen a les reivindicacions perquè Santa Cristina no quedi inclosa dins el paratge natural que envolta Pinya de Rosa, una finca veïna situada a Blanes. La decisió la va adoptar la Generalitat l'estiu passat i des de llavors ha generat queixes reiterades des de Lloret.

 

circo de las estrellas

Els exalcaldes Joan Domènech i Jordi Martínez han qualificat el govern català de mal governant per annexionar un paratge que ha estat preservat i gestionat de forma impecable per l'obreria de Santa Cristina.

 

Joan Domènech critica la Generalitat per haver generat un conflicte on no n'hi havia cap. “Arreglar Catalunya aprofitant els llocs que no són conflictius és propi de governants de poca volada” afirma Domènech.

 

Mentre que l'exalcalde Jordi Martínez s'ha mostrat indignat amb l'executiu català ja que considera que, amb l'annexió, Lloret passa a no tenir ni veu ni vot sobre Santa Cristina: “penso que els ciutadans han de ser molt conscients que dins l’organisme que dirigirà el PEIN (Pla d’Espais d’Interés Natural, referit a Pinya de Rosa) nosaltres no pintem absolutament res”.

 

Des de la ràdio ens hem intentar posar en contacte amb els altres dos exalcaldes, els socialistes Josep Sala i Lucía Echegoyen, sense èxit.

 

Cal recordar que el suport de Joan Domènech i Jordi Martínez s'afegeix al mostrat per l'ajuntament, els veïns i les entitats locals, arran de la crida feta per l'Obreria. Tot fa preveure un acte multitudinari diumenge a l'ermita de Santa Cristina, en motiu de l'Aplec dels Perdons.

 

L'obreria llegirà un manifest per demanar que Santa Cristina continuï essent tan lloretenca com sempre. L'entitat argumenta que es manté annexionada en el Pla d'Espais d'Interés Natural de Pinya de Rosa, la zona es gestionarà des de Barcelona i des de Blanes, però no des de Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist