16.5 C
Lloret de Mar
El ple d'ahir

Els grups municipals debaten la conveniència de les mocions supramunicipals

El MILLOR va anunciar al ple d'ahir que no intervindrà en les mocions que no tractin temes que no siguin competència de l'Ajuntament.

El ple d'ahir

Darreres Notícies

En el ple d’aquest dilluns es va obrir un debat sobre la conveniència de presentar al ple mocions que tracten temes supramunicipals.

El motiu és que hi havia tres mocions en aquest sentit. Abans de començar a presentar-les, Marc Fuertes, portaveu del MILLOR, va exposar que està en contra que es portin a ple aquests assumptes que no són competència de l’Ajuntament, perquè considera que és una pèrdua de temps i que ja hi ha les administracions competents on s’han de tractar. Per això el principal grup de l’oposició ha exposat que en cap ple no intervindrà quan es tractin mocions d’aquest estil i ni tan sols participarà en la votació.

Tot i així, la majoria de grups van considerar que sí que és convenient tractar aquests temes en l’àmbit municipal i estan convençuts que sí que té utilitat. Així que les mocions es van debatre i es van acabar aprovant, de manera que l’Ajuntament ha donat suport a la demanda de la Plataforma per la Pau de Lloret, que reclama als governs que deixin de produir armes nuclears per assolir un món en pau lliure d’aquestes armes. I es va mostrar el rebuig a la llei de protecció de la seguretat ciutadana, coneguda com a llei mordassa, i el rebuig a l’acord comercial d’associació transatlàntica per al comerç i la inversió entre la Unió Europea i els Estats Units.

spot_img

El + Vist