21.8 C
Blanes

Els grups musicals Lloretencs The Wave i Head Injury triomfen

Els The Wave, una formació musical de Lloret ha guanyat el Premi a la Millor Posada en Escena en el marc del Concurs Emergenza que dissabte passat es va celebrar a la Sala Razzmatazz de Barcelona. A banda dels The Wave eren finalistes 12 formacions més de tot l’estat Espanyol. Eduard López, membre del grup, […]

Darreres Notícies

Els The Wave, una formació musical de Lloret ha guanyat el Premi a la Millor Posada en Escena en el marc del Concurs Emergenza que dissabte passat es va celebrar a la Sala Razzmatazz de Barcelona.

A banda dels The Wave eren finalistes 12 formacions més de tot l’estat Espanyol. Eduard López, membre del grup, mostrava avui la seva satisfacció pel premi perquè afirma que hi havia un nivell alt.  La pròxima actuació dels The Wave serà aquí Lloret, el dia 16 de juliol, a la Roca d’en Maig. Després actuaran a les barraques de Pineda, al Maresme, el 23 d’agost.  

circo de las estrellas

I una altra formació lloretenca que està assolint èxits és Head injury. Dissabte passat, mentre els The wave guanyaven el premi a Barcelona, els Injury actuaven a Holanda. Van aconseguir actuar a Holanda a través del bateria del grup que és holandès i segons Toni Injury, membre del grup, van tenir una gran acceptació: Els Head Injuri actuaran el 4 d’agost aquí a Lloret a la Roca d’en Maig i de car a finals d’any trauran al mercat un nou CD. 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist