22.2 C
Blanes

Els hotelers de Lloret es pronuncien contra el campament de gitanos de Vidreres

Els hotelers de Lloret se sumen als ajuntaments de la comarca i reclamen a la Generalitat que intervingui per fer fora els campaments de gitanos. Recordem que el col·lectiu està assentat des de fa setmanes o potser mesos en una gasolinera abandonada, al costat de la carretera que va de Vidreres a Lloret.   Pel […]

Darreres Notícies

Els hotelers de Lloret se sumen als ajuntaments de la comarca i reclamen a la Generalitat que intervingui per fer fora els campaments de gitanos. Recordem que el col·lectiu està assentat des de fa setmanes o potser mesos en una gasolinera abandonada, al costat de la carretera que va de Vidreres a Lloret.

 

circo de las estrellas

Pel president del gremi d'hostaleria de la vila, Enric Dotras, això dóna “mala imatge” ja que és la principal via d'accés a la costa des de l'autopista A-7. Per tal de reclamar una solució, mesos enrere el gremi d'hostaleria es va posar en contacte amb el delegat del govern a Girona.

 

Ahir va fer el mateix amb el Director General de Turisme, que, segons els hotelers, es va mostrar preocupat per la situació que generen les caravanes de gitanos, a nivell higiènic i cívic. Segons els hotelers de Lloret, la Generalitat es va comprometre ahir a trobar una solució al conflicte que generen els gitanos afincats al terme municipal de Vidreres.

 

Recordem que 5 municipis de la comarca, entre ells el de Lloret, han reclamat mesures urgents al govern català. La resposta l'ha donat el delegat de Girona, Jordi Martinoy, que ha demanat paciència als alcaldes de la Selva. Ha assegurat que ja s'està actuant per trobar una solució al problema i ha recordat als ajuntaments que també tenen competències per fer complir les normatives de seguretat al col·lectiu de gitanos.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist