22 C
Blanes

Els hotelers publiquen una guia renovada per als turistes

El turisme familiar, de congressos, esportiu i també de salut. Aquest el tipus de turisme que el sector empresarial vol per Lloret, i, amb aquest objectiu, promociona la destinació. A més de fer-ho en certàmens i altres espais de comunicació, ho fa també en la revista que ha publicat, per segon any consecutiu, el gremi […]

Darreres Notícies

El turisme familiar, de congressos, esportiu i també de salut. Aquest el tipus de turisme que el sector empresarial vol per Lloret, i, amb aquest objectiu, promociona la destinació. A més de fer-ho en certàmens i altres espais de comunicació, ho fa també en la revista que ha publicat, per segon any consecutiu, el gremi d'hostaleria. L'està repartint entre els establiments agremiats, que la col·locaran en cada una de les seves habitacions.

 

circo de las estrellas

L'objectiu és que la guia, que és gratuïta, arribi a mans dels turistes, per tal que coneguin novetats i l’oferta existent a Lloret. La publicació, anomenada Lloret Info, també inclou els punts d'atracció turística que suposen les platges, els senders o els jardins de Santa Clotilde. Així com el cementiri, l'església modernista o el Museu del Mar. És a dir, tot allò que conforma el patrimoni natural i cultural del municipi.

 

La revista també inclou tot tipus d'informació, com els serveis, les activitats, els horaris del transport públic, telèfons d'interès, oferta gastronòmica, d'oci, de salut, comercial, etc. És a dir, presumeix de contenir tot allò que cal saber per passar unes bones vacances a Lloret.

 

El sector hoteler ha editat 260.000 exemplars de la publicació, igual que l'any passat. S'edita en tres idiomes: català, castellà i anglès. El gremi argumenta que no la traduirà a d’altres llengües, ja que seria impossible oferir tanta informació. La guia té 144 pàgines.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist