18 C
Blanes

Els hotels eviten el mal comportament dels estudiants portuguesos amb fiances i vigilància extra

Alguns hotels de Lloret han trobat la fórmula per evitar que els seus clients, com els milers de joves portuguesos d'aquests dies, generin sorolls i enrenou. A més d'obligar a les agències de viatges que posin guardes de seguretat en els establiments, cada client ha de pagar un dipòsit, de 30 o 40 euros, per […]

Darreres Notícies

Alguns hotels de Lloret han trobat la fórmula per evitar que els seus clients, com els milers de joves portuguesos d'aquests dies, generin sorolls i enrenou. A més d'obligar a les agències de viatges que posin guardes de seguretat en els establiments, cada client ha de pagar un dipòsit, de 30 o 40 euros, per exemple, que no se li retorna en cas de mal comportament.

 

circo de las estrellas

És una fórmula que, pel que sabem, s'ha posat en marxa enguany i, segons el gremi d'hostaleria, funciona. El seu president, Enric Dotras, explica que en els hotels “no hi ha queixes” per la presència dels 14.000 portuguesos que han vingut de vacances a Lloret.

 

El problema, per tant, sembla que només és al carrer, sobretot a les nits, en què els turistes no deixen dormir els veïns. Segons el sector hoteler, el comportament dels turistes millora any rere any a l'interior dels establiments, però reconeix que la presència de milers de joves turistes a la vila ha suposat un canvi brusc i molèsties pels veïns.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist