24.7 C
Blanes

Els immigrants superen el 37% de la població

Més del 37% de la població de Lloret és immigrant, és a dir, prové de fora d'Espanya. La xifra indica que el percentatge d'habitants nouvinguts és cada cop més elevat i fa augmentar de forma exponencial el nombre de veïns.   Segons l'alcalde de la vila, Xavier Crespo, Lloret té tradició en acollir gent de […]

Darreres Notícies

Més del 37% de la població de Lloret és immigrant, és a dir, prové de fora d'Espanya. La xifra indica que el percentatge d'habitants nouvinguts és cada cop més elevat i fa augmentar de forma exponencial el nombre de veïns.

circo de las estrellas

 

Segons l'alcalde de la vila, Xavier Crespo, Lloret té tradició en acollir gent de fora i això no ha generat, per ara, problemes greus. “És un exemple de tolerància i… d’acolliment, i de pocs problemes. Desitjaria que en el futur que aquest equilibri es mantingués”.

 

Aquest terç aproximat de població nouvinguda prové de 130 nacionalitats diferents, segons fonts municipals. L'ajuntament assenyala que venen aquí per la feina que hi ha i pel nivell de vida. Un altre exemple de l'elevat nombre d'immigrants de Lloret són els nens i nenes que es van incorporant a llarg del curs escolar, que en els últims anys es compten en més de 300.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist