21.8 C
Blanes

Els jubilats reclamen un servei gratuït de bus entre Lloret de Mar i Blanes.

Els jubilats de Lloret han entregat 4.000 firmes per reclamar transport interurbà gratuït entre Blanes i la nostra vila. Volen línies de bus que connectin els jutjats de Blanes, la biblioteca comarcal i l'estació de tren, amb Lloret de Mar.   El col·lectiu, que va entregar les signatures ahir a l'alcalde de la població, demana […]

Darreres Notícies

Els jubilats de Lloret han entregat 4.000 firmes per reclamar transport interurbà gratuït entre Blanes i la nostra vila. Volen línies de bus que connectin els jutjats de Blanes, la biblioteca comarcal i l'estació de tren, amb Lloret de Mar.

circo de las estrellas

 

El col·lectiu, que va entregar les signatures ahir a l'alcalde de la població, demana que el servei sigui gratuït. Xavier Crespo es va comprometre a pressionar la Generalitat perquè subvencioni aquestes línies interurbanes i va reivindicar un bus que connecti Blanes, Lloret i Tossa.

 

Precisament els jubilats són els més beneficiats de les novetats que afecten el servei de bus urbà de Lloret. Es crea un abonament anual d'un euro per al col·lectiu. Per als estudiants, l'abonament per tot l'any és de 22 euros. A més de noves tarifes, que es consideren assequibles, hi ha també novetats en els recorreguts.

 

Les línies que vénen de Blanes aviat passaran per un barri nou, el de Santa Clotilde. A partir de dilluns, s'engeguen dues línies noves, la 4 i la 5. A més d'arribar a més veïnats i urbanitzacions, permetran potenciar les altres tres línies existents, i incrementar la freqüència de pas dels autobusos. L'objectiu final i lògic és descongestionar de trànsit el centre, molt col·lapsat a l'estiu, i oferir un servei millor a ciutadans i turistes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist