12.4 C
Lloret de Mar
Jordi Martí i Xavi Tibau

Els lloretencs Martí i Tibau guanyen el Rally Costa Brava Històric, en motos

Jordi Martí i Xavi Tibau

Darreres Notícies

Els lloretencs Jordi Martí i Xavier Tibau han guanyat, un cop més, en la categoria de motos del Rally Costa Brava. Han corregut amb una Honda Africa Twin, 650.

En cotxes, el pòdium l’han ocupat tres equips gironins. Lluís Pallí i Guillem Buscarons, amb un Mini Cooper, han estat els guanyadors. Pallí i Buscarons ja havien ocupat primeres posicions en el transcurs de ral·lis passats i el 2013 van quedar segons; aquest cop, després de molt treballar, han aconseguit pujar a l’esglaó més alt del podi, seguits d’Àlex Manuel-Rimbau i Jordi Peradalta amb un Seat 127; i en tercera posició, Xavi Faixedas i Joan Jordan amb un Seat 124 FL. Tres cotxes modestos que, segons el president de Rally Classics, Àlex Romaní, demostren que el més important en una prova de regularitat com aquesta és tenir un cotxe estable i no pas un cotxe ràpid.

El temps va acompanyar durant el ral·li, excepte diumenge, que es van haver de cancel·lar tres trams per esllavissades. Una prova dura, de 1.600 quilòmetres, que ha estat molt igualada, donat l’elevat nivell dels participants.

El que més ha agradat els pilots i copilots, segons Àlex Romaní, ha estat el recorregut i la bona organització, amb un elevat nombre de voluntaris.

El Rally Costa Brava Històric ha arribat, aquest any, a l’onzena edició. Entre els participants, hi ha hagut, un any més, el secretari general de l’Esport, el lloretenc Ivan Tibau.

spot_img

El + Vist