10.1 C
Lloret de Mar

L’hongarès Bence Máté guanya el concurs de fotografia de natura Montphoto 2014

Wake Up Call, de l’hongarès Bence Máté, és la fotografia guanyadora del concurs Montphoto 2014. Una obra que mostra com un agró, que és una au, està a punt de fugir d’un ocell depradador. La imatge té un component artístic molt important, tal com ha destacat el president de l’associació organitzadora, Paco Membrives. Bence Máté […]

Foto guanyadora
Foto guanyadora

Darreres Notícies

Wake Up Call, de l’hongarès Bence Máté, és la fotografia guanyadora del concurs Montphoto 2014. Una obra que mostra com un agró, que és una au, està a punt de fugir d’un ocell depradador. La imatge té un component artístic molt important, tal com ha destacat el president de l’associació organitzadora, Paco Membrives.

Bence Máté és un jove fotògraf que està considerat com un dels millors professionals de la disciplina en la modalitat de natura i que ha guanyat diversos concursos internacionals de primer nivell. En aquesta edició, els organitzadors asseguren que el nivell ha estat més elevat que mai.

Pel que fa al festival de Montphoto en general, Membrives en fa una valoració molt bona i assegura que s’han superat les previsions inicials.

Membrives encara no té dades, però assegura que durant tot el cap de setmana no ha parat de passar gent pel teatre per assistir a alguna de les múltiples activitats que s’han organitzat en el festival.

spot_img

El + Vist