25.6 C
Blanes

Els millors atletes espanyols de 13 i 14 anys competiran a la vila

Uns 800 nois d'arreu de l'Estat es donen cita a Lloret el cap de setmana, en motiu del Campionat d'Espanya d'Atletisme en categoria cadet. La competició reunirà els millors esportistes de 13 i 14 anys, seleccionats en cadascuna de les seves comunitats autònomes.   Seran aquí perquè Lloret reuneix un seguit de condicions difícils de […]

Darreres Notícies

Uns 800 nois d'arreu de l'Estat es donen cita a Lloret el cap de setmana, en motiu del Campionat d'Espanya d'Atletisme en categoria cadet. La competició reunirà els millors esportistes de 13 i 14 anys, seleccionats en cadascuna de les seves comunitats autònomes.

 

circo de las estrellas

Seran aquí perquè Lloret reuneix un seguit de condicions difícils de trobar plegades, com la centralitat de les instal·lacions i una bona oferta d'allotjament. Segons fonts municipals, s'espera una afluència destacada de turisme esportiu el cap de setmana, igual que aquest dissabte i diumenge, en què Lloret va acollir diverses proves i exhibicions.

 

En aquest sentit, el regidor d'esports en funcions, Joaquim Teixidor, es lamenta que aquest tipus d'iniciatives no obtinguin un ressò mediàtic adequat. De fet, ha dit que el turisme esportiu de Lloret té en la cobertura mediàtica “la seva assignatura pendent” i ha assenyalat els mitjans de comunicació com els culpables de no interessar-se en aquests esdeveniments.

 

Pel que fa al campionat d'atletisme del cap de setmana, es desenvoluparà a les pistes municipals. Serà dissabte, tot el dia, i diumenge, al matí. Per poder dur a terme la competició, s'han hagut de fer modificacions, com en la gàbia de llançament de martell i disc, que ara està homologada.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist