21.8 C
Blanes

Els millors rams de flors i de plantes

Una participació elevada i un nivell superior en el concurs de flors i plantes, celebrat diumenge a l'ermita de les Alegries, guarnida especialment per l'ocasió. Segons l'organització, la jornada va comptar amb un públic nombrós, que volia veure les creacions fetes en motiu de la competició, que s'ha dut a terme per segon any consecutiu. […]

Darreres Notícies

Una participació elevada i un nivell superior en el concurs de flors i plantes, celebrat diumenge a l'ermita de les Alegries, guarnida especialment per l'ocasió. Segons l'organització, la jornada va comptar amb un públic nombrós, que volia veure les creacions fetes en motiu de la competició, que s'ha dut a terme per segon any consecutiu. Una dada a tenir en compte: en el dinar hi havia 230 persones.

 

circo de las estrellas

Esmentem, ara, els premiats. Si anem per categories, comencem per la de flor seca. Primer premi per a Carmen Martín, segon per a Montse Amorós i tercer per a Mariona Riera. En aquesta categoria, es va decidir atorgar un guardó especial per als avis de l’hospital municipal.

 

En la categoria de flor natural, el primer premi va ser per a Dolors Clapés, el segon per a Maria Josep Fàbregas i el tercer per a Antònia Soler. La tercera categoria és la de plantes. Primer guardó per a Carmen San Blas, segon per a Teresa Felip i tercer per a Montse Planiol. Com poden observar tots els premiats van ser dones.

 

L'organització en pren nota i diu que intentarà incentivar l'any que ve la participació dels homes, ja que enguany han estat pocs. Assegura que va ser difícil triar les creacions guanyadores en una edició marcada per un nivell qualitatiu superior.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist