18 C
Blanes

Els Mossos inicien una campanya a Lloret per conscienciar els motoristes.

Els Mossos d'Esquadra van iniciar ahir a Lloret una campanya per prevenir accidents de moto, que es farà arreu del país. Segons el Servei Català de Trànsit, l'any passat 353 motoristes van resultats ferits greument i 52 van morir a la carretera. La Generalitat considera que són unes xifres elevades i per això ha posat […]

Darreres Notícies

Els Mossos d'Esquadra van iniciar ahir a Lloret una campanya per prevenir accidents de moto, que es farà arreu del país. Segons el Servei Català de Trànsit, l'any passat 353 motoristes van resultats ferits greument i 52 van morir a la carretera. La Generalitat considera que són unes xifres elevades i per això ha posat en marxa la campanya preventiva.

Els primers dispositius es van muntar ahir a la carretera entre Lloret i Tossa, una via molt freqüentada per conductors de motocicletes. El cap de l'àrea de Trànsit de Girona, Jaume Franco, explica que quan hi ha accidents, els més perjudicats són els mateixos motoristes. En motiu de la campanya de sensibilització sobre el risc a la carretera, s'han editat 20 mil díptics, que es repartiran als motoristes. El títol del díptic informatiu és prou explícit: Amb moto, tu ets la carrosseria. A l'interior, es donen consells com “Circula amb el casc homologat, ben posat i cordat, i si és possible integral", "No utilitzis la via pública com si fossis en un circuit”, “Estigues atent a les maniobres que altres usuaris puguin executar", “Respecta la senyalització i els límits”, “No barregis alcohol i/o drogues amb la conducció". Després d'iniciar la campanya a la carretera de Lloret a Tossa, la idea és anar repetint l'experiència a altres vies de Catalunya freqüentades per motoristes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist