18 C
Blanes

Els nens saharauis que han passat l’estiu a Lloret tornen a les seves poblacions

Els set nens i nenes saharauis que han passat l'estiu a Lloret tornen demà a casa seva. Abans de marxar, però, l'Ajuntament els va fer un acte de comiat ahir a la tarda, en què l'alcalde els va regalar un forro polar i va estar xerrant una estona amb ells. La festa va acabar amb […]

Darreres Notícies

Els set nens i nenes saharauis que han passat l'estiu a Lloret tornen demà a casa seva. Abans de marxar, però, l'Ajuntament els va fer un acte de comiat ahir a la tarda, en què l'alcalde els va regalar un forro polar i va estar xerrant una estona amb ells. La festa va acabar amb un pica – pica per a tothom.

Durant juliol i agost aquests nens saharians no han parat de fer coses. Han anat al casal, han fet excursions i han participat a diverses festes. Gràcies a aquestes estades es creen vincles molt forts entre els nens i les famílies que els acullen l'experiència que n’extreuen és molt positiva.

circo de las estrellas

Cada estiu diverses famílies de Lloret acullen nens i nenes sahrauís, que venen a passar l'estiu aquí. Els petits tenen entre 6 i 13 anys i un cop tornen al seu campament, poden continuar tenint contacte amb les famílies que els han acollit.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist