25.6 C
Blanes

Els pilots estrangers del Costa Brava Històric arriben demà a Lloret

Els pilots estrangers que participen al Rally Costa Brava Històric arriben demà a Lloret de Mar. Ho ha anunciat l'organització, que espera, en motiu de la prova del cap de setmana, unes 700 persones a la vila, entre pilots, seguidors i premsa especialitzada, segons Àlex Romaní, president de Rally Clàssics.   L'organització considera que Lloret […]

Darreres Notícies

Els pilots estrangers que participen al Rally Costa Brava Històric arriben demà a Lloret de Mar. Ho ha anunciat l'organització, que espera, en motiu de la prova del cap de setmana, unes 700 persones a la vila, entre pilots, seguidors i premsa especialitzada, segons Àlex Romaní, president de Rally Clàssics.

circo de las estrellas

 

L'organització considera que Lloret és una seu “excel·lent” per acollir aquest tipus de proves. Un argument que utilitza és que “la vila té cultura de carreres”, ja que fa temps que s'hi dedica, i que això fa que els pilots s'hi trobin a gust.

 

En un ral·li com el Costa Brava Històric, en què hi participen vehicles que tenen una antiguitat mínima de 25 anys, l'important no és guanyar, sinó acabar les proves i els diferents trams. Per això, els seus responsables afirmen que l'esperit d'un ral·li així té més a veure amb la cultura que no pas amb la competició.

 

Recordem que tot és a punt per a començar el quart Rally Costa Brava Històric, una prova que compta amb 1.100 km de recorregut, més de la meitat dels quals són de regularitat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist