21.5 C
Blanes

Els polítics de Lloret valoren els resultats electorals amb poca autocrítica

Satisfacció i poca autocrítica. Aquestes són les valoracions que fan els grups municipals dels resultats recollits a Lloret en motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya. Si ahir ens arribava una primera valoració de Xavier Crespo, qui, a més de ser alcalde, serà diputat al Parlament de Catalunya, avui hem volgut copçar les opinions […]

Darreres Notícies

Satisfacció i poca autocrítica. Aquestes són les valoracions que fan els grups municipals dels resultats recollits a Lloret en motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya. Si ahir ens arribava una primera valoració de Xavier Crespo, qui, a més de ser alcalde, serà diputat al Parlament de Catalunya, avui hem volgut copçar les opinions de les altres forçes polítiques amb representació a l'ajuntament.

 

circo de las estrellas

El PSC és el grup que ha fet més autocrítica. La seva portaveu, Lucía Echegoyen, reconeix que els resultats han de millorar. El PP, l'altra formació que ha reconegut la davallada de vots, ho ha atribuït a la irrumpció del nou partit al Parlament, el de Ciutadans, Partit de la Ciutadania. Ho ha dit Santiago Ontañón, regidor popular.

 

Són ben diferents les valoracions que ens arriben des d'ERC de Lloret. El grup recorda el suport que té a Catalunya i diu que s'ha sentit agredit durant la campanya. En aquest cas hem escoltat el portaveu Eduard Coloma. Acabem amb l'únic grup que ha obtingut més suport que en les eleccions anteriors, tant a Lloret com a Catalunya. És la coalició d'ICV-EUiA, que es mostra molt satisfeta. Rosa Maria Santamaria diu que els resultats són evidents.

 

Si comparem els resultats assolits ara i l'any 2003 a Lloret en motiu de les eleccions al Parlament, el panorama és idèntic al de Catalunya. Totes les formacions han rebut una quantitat inferior de vots, excepte ICV-EUiA. El motiu és una abstenció elevadíssima. És a dir, enguany hi ha un nombre superior d'electors, però són menys els que han exercit el seu dret a vot. Mentre al 2003, un 54% del cens va anar a votar, aquest any ha baixat fins a un 46% de l'electorat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist