22.2 C
Blanes

Els principals actes de la festa de Santa Cristina a Nova Ràdio Lloret.

El 24 de juliol és el dia que centra la festa major, amb una programació que s'allarga dues setmanes i que conté una seixantena d'actes, si el dilluns és el dia neuràlgic, l'escenari principal és el paratge de Santa Cristina.   Per saber com es desenvolupa la festa major i conèixer els detalls de tots els actes, Nova […]

Darreres Notícies

El 24 de juliol és el dia que centra la festa major, amb una programació que s'allarga dues setmanes i que conté una seixantena d'actes, si el dilluns és el dia neuràlgic, l'escenari principal és el paratge de Santa Cristina.  

Per saber com es desenvolupa la festa major i conèixer els detalls de tots els actes, Nova Ràdio Lloret ha realitzat un programa especial durant tot el dia de Santa Cristina.

circo de las estrellas

Aquest programa especial va començar a partir de 2 quarts de 8 del matí i es fa cada any amb l’objectiu que tothom que no pugui viure els actes en primera persona per qualsevol impediment els pugui seguir escoltant Nova Ràdio Lloret, un any més, i ja en són 15.  

Altres espais que tenen protagonisme són el Passeig Manel Bernat, la roca d'en Maig, que aquests dies acollia concerts, Sa Caleta, amb cantada d'havaneres i també la Plaça de la Vila, escenari de concerts de sardanes i al sorteig del s'amorra amorra, de fet,  hi ha una trentena d'actes previstos.  

Destaquem, per posar algun exemple, la neteja del fons marí del port de Canyelles, una exhibició de puntaires, un campionat de petanca, un concurs de pesca infantil i un concert d'arpa.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist