25.6 C
Blanes

Els problemes de la plaça Melcior Montero

L'ajuntament ha detectat que es ven droga a la plaça Melcior Montero. Ho han denunciat els veïns d'aquest indret i es va posar de manifest en el plenari de dijous, arran d'una pregunta del PSC. La portaveu del grup, Lucía Echegoyen, ha explicat que van visitar la plaça i que van comprovar, en primera persona, […]

Darreres Notícies

L'ajuntament ha detectat que es ven droga a la plaça Melcior Montero. Ho han denunciat els veïns d'aquest indret i es va posar de manifest en el plenari de dijous, arran d'una pregunta del PSC. La portaveu del grup, Lucía Echegoyen, ha explicat que van visitar la plaça i que van comprovar, en primera persona, que s'hi venen substàncies prohibides.

circo de las estrellas

 

Per això, ha demanat una actuació a l'ajuntament per tal d'eradicar aquest problema. La resposta del govern local, format per CiU i PP, és que fa temps que s'hi treballa i que ja s'hi han destinat més efectius policials. Qui ho ha dit és Ignasi Riera, regidor de seguretat ciutadana, que ha afegit que si cal més presència policial, s'hi destinarà.

 

El regidor, però, ha volgut diferenciar entre delinqüència i els problemes de convivència que pateix la plaça Melcior Montero. Aquests problemes han portat el consistori a dissenyar un projecte diferent per la plaça, que consisteix en plantar-hi més arbres. Una iniciativa que ja es comença a fer realitat i que en un període de 10 dies serà encara més notable. El regidor de medi ambient, Josep Teixidor, explica que és un espai prioritari i que n'estan fent un seguiment.

 

L'objectiu és replantejar la plaça, per dotar-la de més arbrat, més ombra i intentar eliminar les males pràctiques, que tothom reconeix que existeixen. Sobre la recollida de 400 firmes de part dels veïns per evitar que la Melcior Montero es converteixi en una plaça dura, tipus Pere Torrent o Doctor Adler, el regidor ha assegurat que no tenen cap intenció al respecte.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist