19.5 C
Blanes

Els restauradors de Lloret es mostren satisfets per haver suavitzat la llei antitabac

Els restauradors de Lloret de Mar es mostren satisfets perquè, després de mesos d'incertesa, no s'enduriran les mesures incloses dins la llei antitabac. Segons l'associació de bars i restaurants, en un principi, les condicions per als locals havien de més estrictes, però, després de negociar-ho amb la Generalitat, s'ha aconseguit que no sigui així. Per […]

Darreres Notícies

Els restauradors de Lloret de Mar es mostren satisfets perquè, després de mesos d'incertesa, no s'enduriran les mesures incloses dins la llei antitabac. Segons l'associació de bars i restaurants, en un principi, les condicions per als locals havien de més estrictes, però, després de negociar-ho amb la Generalitat, s'ha aconseguit que no sigui així. Per exemple, els locals petits, els de menys de 100 metres quadrats, podran seguir triant si són espais de fum o sense fum.  

Segons el president de l’associació, Víctor Rodríguez, la llei antitabac preveu que els locals de més de 100 metres quadrats tinguin una barrera arquitectònica, que separi els fumadors dels no fumadors. Segons el sector de Lloret, això a Catalunya s'ha suavitzat. 

circo de las estrellas

Per als bars i restaurants, és més factible, costa menys diners, instal·lar una columna d'aire, que no haver de col·locar vidre o una separació d'obra en els seus establiments. Consideren que, gràcies a les negociacions que han mantingut a Barcelona, han aconseguit avantatges importants per al sector. A partir de l'1 de setembre és quan acaba la moratòria i quan els locals haurien d'estar adaptats a la llei antitabac. 

Pel que fa als mesos que portem d'aplicació de la llei, el president del sector assegura que són molts els establiments que han hagut de convertir-se en espais de fum per manca de clients. Segons Víctor Rodríguez, la voluntat de l'empresariat de Lloret és acontentar la clientela, tant la que no fuma com la que fuma, però assegura que han detectat que una immensa majoria és fumadora.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist