25.6 C
Blanes

Els robatoris que s’han produït a Lloret no corresponen a bandes organitzades.

A Lloret de Mar, no hi ha bandes organitzades que es dediquen a robar a xalets i cases de les urbanitzacions segons fonts municipals. Els robatoris comesos enguany són puntuals i van a menys respecte l'any passat,  evidentment, de robatoris n'hi ha, se n'han produït 2 a les últimes setmanes a coneguts empresaris de Lloret, en […]

Darreres Notícies

A Lloret de Mar, no hi ha bandes organitzades que es dediquen a robar a xalets i cases de les urbanitzacions segons fonts municipals.

Els robatoris comesos enguany són puntuals i van a menys respecte l'any passat,  evidentment, de robatoris n'hi ha, se n'han produït 2 a les últimes setmanes a coneguts empresaris de Lloret, en els dos casos, el modus operandi és el mateix que està creant certa psicosi a diferents punts de Catalunya: els lladres entren quan els amos són a dins de la casa, els redueixen, a vegades els colpegen amb violència i els roben els objectes de valor.  

circo de las estrellas

Per prevenir aquest tipus de robatoris i qualsevol acció que afecti la seguretat ciutadana, Lloret compta amb un reforç extra de mossos a l'estiu, són unes patrulles que entraran en funcionament a partir del mes de juny i que recorreran tot el casc antic de manera continuada. 

Una altra mesura que es posa en marxa el mes que ve són els quads, aquesta espècie de motos amb grans rodes, que l'Ajuntament utilitza per recórrer les platges a la nit, així s'eviten concentracions de persones, que poden molestar fent soroll, i a possibles lladres.

L'objectiu és que veïns i turistes tinguin una percepció de seguretat constant durant l'estiu a Lloret de Mar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist