23.6 C
Blanes

Els sorolls continuen molestant els veïns del centre

Els veïns del nucli antic de Lloret denuncien que, tot i els nous horaris de tancament de les discoteques, continuen patint sorolls de matinada. Des d'aquest estiu, les discoteques tanquen una hora més tard, a les 6, enlloc de fer-ho a les 5.   Els lloretencs expliquen que això és efectiu en grans ciutats, on els […]

Darreres Notícies

Els veïns del nucli antic de Lloret denuncien que, tot i els nous horaris de tancament de les discoteques, continuen patint sorolls de matinada. Des d'aquest estiu, les discoteques tanquen una hora més tard, a les 6, enlloc de fer-ho a les 5.

 

circo de las estrellas

Els lloretencs expliquen que això és efectiu en grans ciutats, on els transport públic funciona a partir de les 6, però no en poblacions com Lloret, on els turistes van a peu des de la discoteca fins a l'hotel. Per això, la presidenta de l’associació de veïns del casc antic, Conxita Romaní, que ara els sorolls són una hora més tard i que la nova llei no ha suposat “cap millora”.

 

Els ciutadans que viuen en el centre recorden que, temps enrere, es va dissenyar un pla per a intentar solucionar el problema dels sorolls. S'anomenava “pla escombra” i pretenia vigilar, amb presència policial, les persones que sortien des la discoteca i anaven fins al seu hotel. Conxita Romaní es queixa que els polítics locals mai l'han intentat tirar endavant.

 

Tot i això, la representant veïnal creu que els diferents ajuntaments no s'han desentès del problema, sinó que no han sabut trobar la solució adequada. Però això no canvia el fet que, a l'estiu, els lloretencs no poden dormir a les nits.

 

Conxita Romaní anuncia que, com que el problema es repetirà l'estiu vinent, quan vinguin els turistes, cal una nova reunió entre polítics i veïns per intentar trobar una solució.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist